Nederlands Français English
VACATURE 24.04.2014

PREVENTIEADVISEUR klasse 2, omgeving Diest.
Vast dienstverband en doorgroeimogelijkheden.
Interesse? Contacteer ons op het nr. +32 (0)13 312 714
of mail ons: info@buvens.be



2010
DIEST - Buvens “wild en gevogelte” bestaat 45 jaar.

2009
DIEST - Flow pack machine in gebruik genomen.

2008
DIEST - Plechtige opening van de nieuwe gebouwen door burgemeester van Diest. Opendeur dagen + Persvoorstelling nieuw boek Felix Alen : "Carnet de Cuisine". Drie dagen rondleidingen door de gebouwen voor klanten en genodigden. Presentatie "Felice".

2005
DIEST - Herimplantatie en vergroten van afdeling koude bereiding. DIEST - Uitbereiding met nieuwe magazijnen, verpakkingsruimte en refter.

2000
DIEST - Nieuwe computersysteem in gebruik genomen voor verwerking van orders en tracering van goederen.

OKTOBER 1998
DIEST - Onze WebSite is nu open, u kan ons dus voortaan ook bereiken op het volgende email adres : info@buvens.be

JUNI 1996
LEUVEN - Het wild- en gevogeltebedrijf "BUVENS nv" werkt als pilootbedrijf voor het HACCP-project samen met de dierenartsen van het IVK en de assistenten van prof. Tobback van de Universiteit Leuven. De doelstelling ?
  • Normen vaststellen inzake voedsel analyses
  • Opleiding van het eigen personeel in HACCP
  • Eerlijke en gezonde produkten afleveren aan de hand van bacteriologische en chemische analyses
  • Alle produkten met correcte etikettering
  • Dagboeken bijhouden over de koeling van het transport en produktie- hallen
  • Produktcontroles van aanleveringen (bac-teriologische controles, verpakking, ...).

NOVEMBER 1995
Feestelijke opening van verkoophal op de vroegmarkt "MaBru" Werkhuizenkaai hal G 388. Alle dagverse produkten kunnen daar nu ook verkregen worden.

OKTOBER 1995
DIEST - De grootwild afdeling (hert,everzwijn en ree) wordt van het oude bedrijf te Assent overgebracht naar de nieuwe gebouwen te Diest. Er werd ook geïnvesteerd in een diepvriestunnel waarin binnen een minimum van tijd tot -40’C kan worden gekoeld. De twee gebouwen (wild en gevogelte) worden met een gang verbonden.

OKTOBER 1994
DIEST -Naast het gevogeltebedrijf wordt een nieuwbouw voor de verwerking van klein wild in gebruik genomen. De verwerkings- lijn heeft een capaciteit om +/- 3000 fazanten(of ander vederwild) te pluimen en panklaar te maken per dag. Alles werd volgens de EEG wetgeving opgebouwd en ook verpakkingslijnen en etiketteringen werden aangepast.

NOVEMBER 1991
ANTWERPEN - Buvens Willy wordt verkozen tot "Zelfstandige van het jaar '91" . Hij ontvangt de prestigieuze prijs voor zijn dynamisme en vakkkennis.

AUGUSTUS 1990
DIEST -De firma Buvens neemt, ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan, zijn intrek in de nieuwe gebouwen op het Industriepark A2. Een geheel nieuw EEG goedgekeurd bedrijf voor alle koude bereidingen en het versnijden van gevogelte.

Buvens nv - Industriepark 6 - 3290 Diest, Belgium - TEL +32 (0)13 312 714 - FAX +32 (0)13 314 597 - info@buvens.be - (extra FAX +32 (0)13 677 763) - GSM: +32 (0)499 116 128